Smart e-bikes

Regular e-bikes

Stadsfietsen

Over Bikkel Bikes

De ANWB e-biketest 2022 is de meest uitgebreide e-biketest van Nederland. Niet eerder werden de e-bikes zo streng getest als dit jaar. De Bikkel Tuba Disk Gates van Bikkel Bikes is een van de verrassingen van de test met zijn krachtige Dapu-motor. 

Verrassende Bikkel
“De Dapu-motor met een koppel van 85 nM bleek vooral op vlakke stukken zeer krachtig. Soms bijna té krachtig. En ook op de meeste hellingen heeft de motor voldoende kracht. Verder maken de hydraulische schijfremmen, het fraaie kleurendisplay, de uitstekende stabiliteit, complete afwerking en fijne rij-eigenschappen de Bikkel tot een prima allround e-bike”, volgens ANWB e-biketest 2022.

Laboratorium- en praktijktest
Alle e-bikes zijn op honderden punten gecontroleerd, gecheckt en beoordeeld in een Vlaams fietslaboratorium, waar ook de remtesten, een stijfheidstest van het frame en tests op een geavanceerde rolband plaatsvonden. De praktijktest vond plaats in het Zuid-Limburgse Kerkrade, op een uitdagend en gevarieerd parcours met onder meer een loeisteile helling (hellingspercentage tot 16%!). De Bikkel Tuba kwam met een 4**** score uit de test en een 8 als cijfer.

De Bikkel Tuba Disk Gates van Bikkel Bikes is bij ons uit voorraad leverbaar in verschillende kleuren.

Neem contact met ons op

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Bikkel ibee tuba disk gates

Stadsfietsen

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?